header-sibiu

Parc Sibiu

Parcul nostru rezidential este situat intr-un frumos cadru natural din Sibiu, oras cu un bogat trecut istoric şi cultural.

Capitala europeană a culturii in anul 2007 si unul din orasele de top ale Romaniei, Sibiul oferă prin imprejmuirile sale cadrul ideal pentru construirea unor noi zone rezidentiale.

La doar 4 km distanţă de tumultul oraşului, Bavaria Residential Park din Sibiu va ofera linişte într-un cadru natural pregatit pentru a asigura confortul vietii zilnice.

Mai Multe Informaţii

Amplasarea Parcului Rezidential Bavaria in estul orasului Sibiu este solutia perfecta pentru acest proiect datorita integrarii armonioase in împrejurimi.

Planul urbanistic a fost inspirat de conceptul "up-town" pentru a oferi o vedere spectaculoasă asupra frumusetii Muntilor Fagaras in timpul zilei si o imagine remarcabila a oraşului Sibiu noaptea.

Planul de diviziune parcelara a fost realizat urmarind particularitatile terenului, astfel încât viitoarele constructii sa beneficieze de intimitate şi locuitorii sa se poata bucura de cadrul natural.

Mai Multe Informaţii Cont.

Conceptul Residential Bavaria Sibiu a luat nastere ca urmare a dorintei de a oferi viitorilor sai proprietari toate conditiile de trai urban transpuse intr-un cadru natural.

Proiectul insumeaza 136 loturi individuale conectate la principalele retele de gaz, apa, electricitate si canalizare.

Dezvoltarea primelor 7 hectare face parte dintr-un proiect mult mai amplu totalizand 21 hectare.

Intregul proiect este cuprins intr-un plan vast de amenajare a spatiilor verzi, a locurilor de joaca pentru copii si a spatiilor de relaxare.

Aici Puteti Descarca Schitele

Pentru mai multe informatii despre terenurile din Sibiu Residential Park, mai jos puteti descarca schitele: