header-what

Ce Oferim

Echipa Bavaria Invest a adus un concept nou pe piata imobiliara romaneasca, vile si terenuri in ansambluri complet sistematizate situate în zone rezidenţiale.

Flexibilitatea ne permite sa urbanizam zone extinse astfel incat clientii nostri sa poata alege dintr-o varietate larga de suprafete de teren si proiecte de arhitectura.

Un Teren

Puteţi opta pentru achiziţionarea unui teren în cadrul unui complex sistematizat, situat într-o zona de excepţie din Bucuresti sau Sibiu.

Prin aceasta clientii nostri vor avea intreaga libertate de a construi casa dorita conform propriilor proiecte, in cromatica şi specificul zonei.

Această opţiune vă permite să alegeti numărul de camere şi partitia casei pentru a corespunde nevoilor şi cerinţelor familiei dvs.

Parcurile noastre rezidenţiale sunt locul ideal unde vă puteţi construi casa de vis beneficiind de: drumuri şi infrastructură sigure, alimentare cu apă, canalizare, reţea de gaz si iluminat stradal.

Toate proiectele beneficiază de acces securizat, infrastructura integrata, drumuri pavate şi grădini amenajate prin concursul firmelor afiliate germane si olandeze.

O Casa Noua

Proiectele de casa se doresc a fi un punct de referinţă pentru o arhitectura inteligenta şi integrata, oferind toate facilităţile cu cheltuiala minima de spatiu.

Un proiect de casa cu 3 dormitoare desfasurat pe doua nivele si o suprafata construita de 144 de metri patrati.

Toate casele pe care le construim indeplinesc următoarele cerinţe:

  • Cărămizi tip POROTERM.
  • Placi ceramice pentru acoperiş.
  • Izolare exterioare cu placi termosistem de 10 cm.
  • Arhitecţii şi inginerii noştri sunt pe deplin implicati în procesul de construcţie.
  • Constructori calificaţi.