header-who

Despre Bavaria Invest

Suntem o companie cu un grad mare de mobilitate dar care a reusit sa pastreze nealterat si simtul practic.

Grupul Bavaria Invest se incadreaza in promotorii investiţiilor imobiliare, oferind o gamă largă de servicii dispunand de o clientela substanţiala şi diversificata, formata atat din companii cat si din persoane fizice cu venituri medii si mari.

Fondată în 2004, firma are sediul in Bucuresti, dar mentine si puncte secundare în Sibiu şi Munchen.

La Bavaria, scopul nostru este îmbunătăţirea standardului de viaţă al oamenilor, asigurandu-ne de respectarea acestei promisiuni în fiecare zi. Urmarim implementarea strategica a proiectelor noastre, creand comunităţi rezidenţiale in acord cu cele mai recente tendinte in domeniu.

Gândirea Noastra

Bavaria Invest mobilizeaza oameni, capital şi idei pentru a stabili un reper de calitate in domeniul ansamblurilor rezidentiale sistematizate.

Filozofia noastra implica planificarea proiectelor rezidentiale luand in considerare dorintele clientilor, urmărind oportunităţile de realizare a obiectivelor.

Parcurile rezidentiale Bavaria sunt situate în locatii optime concepute pentru a asigura linistea si confortul viitorilor proprietari.

Proiectele Bavaria pot deveni locul ideal pentru casa de vis - oraşe integral echipate: loturi individuale care beneficiază de acces securizat, infrastructură, cai pietonale si spatii verzi amenajate prin grija colaboratorilor nostri din Olanda.

Prin focalizarea pe crearea de comunităţi, pe protectia mediului şi prin practici de afaceri responsabile suntem determinati in a contribui pozitiv in societate.