Investiţii

Proiecte rezidenţiale, industriale şi comerciale in Sibiu si Bucuresti.

Investim in piata imobiliara dar si într-o diversitate de domenii imobiliare conexe, societati de geodezie si cadastru, de amenajare a teritoriului dar şi în domeniul energiei verzi geotermale.

În ultimii 8 ani, in cadrul afacerilor imobiliare ale Bavaria Invest s-au realizat investitii in peste 30 proiecte cu o suprafata cumulata de 1,5 milioane de metri patrati. Afacerile noastre imobiliare se referă la dezvoltari rezidentiale, proiecte industriale şi comerciale in Sibiu si Bucuresti.

Avem 1,2 milioane de metri patrati in faza de planning in viitorul apropiat.

Rezidenţial

Crearea confortului pentru locuitorii parcurilor noastre rezidentiale.

În domeniul imobiliar rezidenţial, filozofia noastră consta in asigurarea unor conditii mai bune de viaţă pentru clienţii noştri. În fiecare zi planificam mai atent, oferind mai multe servicii cu fiecare proiect individual. Toate proiectele tehnice se realizeaza prin intermediul filialelor noastre din Germania, aducand astfel, soluţii inovatoare in design. Firmele de arhitectura partenere din Bucuresti stabilesc apoi partitii arhitecturale pentru a stabili raportul ideal intre suprafaţa construita si preţ. Investitiile conexe rezidentiale, cum ar fi cele de cadastru, geodezie şi amenajare peisagera aduc o garanţie suplimentara sporind calitatea si fluxul innovator al proiectelor noastre rezidentiale.

Locaţii

Destinaţii de top ferite de agitatia oraşului.

Zonele rezidentiale Bavaria se află la doar 15 minute de fiecare oraş mare şi la mai puţin de 5 minute de orice zone comerciala şi de retail, asigurând locuitorilor deplinul confort prin accesul facil.

Locatia fiecarui proiect este stabilita in urma unor analize detaliate punandu-se accent pe zone naturale, linistite ferite de zgomotul si agitatia oraselor.

Energie Verde

In ideea sustinerii mediului inconjurator si a impactului pe care consumul de energie il are asupra lui, Bavaria Invest s-a implicat in proiecte energetice inovative din sfera energiilor verzi regenerabile.

Energia geotermală este o formă de resursa fiabila, durabila şi ecologica. Aceasta este liniară şi independenta de condiţiile meteorologice.

Bavaria Invest s-a implicat în ultimii 4 ani în identificarea oportunităţilor de investiţii în domeniul acestei forme de energie verde din România.