header-projects

Proiecte

Suntem flexibili, dar intr-un sens practic, astfel incat sa putem răspunde indicatorilor de piaţă; totodata ne adaptam serviciile nevoilor fiecarui client.

Parcurile rezidentiale Bavaria sunt localizate departe de perturbatiile oraşului, în zone care exceleaza nu doar prin evoluţii rapide ci si prin vecinătăţi atractive, beneficiul dumneavoastra fiind o viaţă calmă şi relaxată în mijlocul naturii.

Reţeaua de Canalizare

Soluţia pentru epurarea apelor reziduale consta intr-o instalaţie modulara de epurare ecologică care poate fi extinsa in functie de nevoi. Reţelele sunt executate începand din prima faza de dezvoltare in a proiectele noastre.

Reteaua de Apă

Sistemul integrat de alimentare cu apă potabila incepe prin saparea sondelor forate la adâncimi intre 70 si 160 de metri pentru a asigura calitatea şi proprietăţile apei. După o analiza riguroasa completam retelele cu instalatii de tratare si filtrare pentru cel mai înalt standard de calitate a apei.

Racordurile la reţeaua de apă se fac individual pentru fiecare parcelă şi pentru fiecare casă in parte.

Reteaua de Gaze

Sistemele de gaz natural sunt de obicei realizate in strânsa colaborare cu furnizorii zonali, racordurile fiind realizate pentru fiecare teren în parte.

Reteaua Electrica

Cartierele rezidentiale dezvoltate impreuna cu partenerii externi beneficiza de retele electrice complete, alcatuite din segmente subterane combinate cu segmente aeriene menite a garanta cea mai buna functionalitate posibila.

Componenta de tensiune electrică este prevazuta pentru fiecare lot care face parte din dezvoltarile noastre.

Contactaţi-ne

Bavaria parcele Residential Park sunt disponibile pentru achiziţionare acum asa ca de ce nu intra în contact şi unul din personalul nostru prietenos vă va oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie să ştiţi.

Aflaţi Mai Multe >>